Over Monique

Meet & greet Monique…

Gepassioneerd, een creatief talent en een liefde voor kleur en stijl: maak kennis met Monique Verreydt, de drijvende kracht achter Presence & Allure en MoVe Scarves!

Nadat Monique in 2012 een welverdiend punt achter haar carrière zette, volgde ze een intensieve jaaropleiding kleur- en stijladvies. De start van een boeiend nieuw hoofdstuk, want met Presence & Allure en MoVe combineert Monique haar grote passies: schoonheid, kleur, mode en mensen.

Een dame met stijlvolle ambities… 

Jouw persoonlijkheid en zelfvertrouwen naar the next level tillen! Vaak maakt Monique hiervoor gebruik van haar kennis en ervaring als gediplomeerd kleur- en stijl consulent voor het maken van gepersonaliseerde MoVe sjaals. Onder het motto ”ieder van ons is uniek” wil ze dit met haar MoVe sjaals benadrukken en daarom zijn haar sjaals even uniek als degene die ze draagt.  

De zijdezachte MoVe sjaals…

Een smaakvol accessoire met een vleugje je ne sais quoi? Met een zijden sjaal zet je de puntjes op de i van je outfit. Monique maakt onder haar persoonlijke label MoVe, een afkorting van Monique Verreydt, handgemaakte exclusieve zijden sjaals in de topkleuren van haar klanten. Een schot in de roos! De nieuwste technieken en uitgebreide kennis over zijde schilderen? Die houdt ze op peil met gespecialiseerde cursussen. 100% kwaliteitsgarantie!

L

Mooie woorden over MoVe

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
De betere pasvorm, de lichtgewicht metalen neusbrug en de verstelbare zachte elastiek maken van dit ontwerp een +++++ super-de-luxe mondmasker. Snelle levering van de gewenste kleur. Veilige Payconiq betaling of verzending mogelijk. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop!
Daisy ‘s Jongers
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Monique heeft voor mij een prachtige zijden sjaal gemaakt met mijn bedrijfslogo. Ik ben super fier op mijn logo en bedrijf en zocht een originele manier om het nog meer naar buiten te dragen en dan kwam ik Monique tegen. Zij had een geweldig idee hoe ik mijn logo kon dragen. Het resultaat is prachtig. Monique’s kennis over zijde is dan ook verbluffend. Haar kennis als stijl- en kleurconsulent in combinatie met de sjaals is zeer krachtig. En daarnaast is Monique ook een hele fijne dame om te leren kennen. Een sjaal kopen bij Move is dan ook een echte beleving! Ik kan het alleen maar aanraden.
Vicky De Laet
Design Your Balance
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Ik heb juist mijn sjaal ontvangen van Monique. Hij is absoluut fantastisch. Zaken doen met Presence & Allure was een waar genoegen, de sjaal was er heel vlug en kwam per aangetekende post. Monique heeft heel hard gewerkt om de sjaal te maken maar ook om te zorgen dar hij aan mijn verwachtingen voldoet Ik hoef niet te zeggen dat ik mijn Tibertan Terrier sjaal met trots zal dragen! Ik zal nog sjaals bestellen bij Monique; niet alleen is hun kwaliteit super ook de design is prachtig. Dank je wel Monique, je werk is absolute top.
Karen Brooks
Tromblee, USA